• Login
+31(0)88-4686900
info@prodigysecurity.nl

Beveiliging Bouwplaats door Prodigy Security uit Tilburg

Bouwplaatsbeveilliging

Prodigy Security is gespecialiseerd in het beveiligen van bouwplaatsen. Door onze ruime ervaring in het beveiligen van objecten en het onopvallend surveilleren sluit deze dienst goed aan binnen ons totaalconcept.

Doelstelling

Veel bouwplaatsen hebben niet alleen te maken met diefstallen van bouwmaterialen, maar ook met vernielingen en sabotage van de bouwprojecten. Dit levert niet alleen directe financiële en materiële schade op, maar hierdoor wordt ook indirecte schade zoals vertraging van de werkzaamheden opgelopen.

Prodigy Security biedt verschillende mogelijkheden om dergelijke zaken te voorkomen en hierdoor het bouwproject optimaal en effectief te laten verlopen.

Beveiligingsfunctionarissen van Prodigy Security kunnen op een bouwplaats voor diverse (veiligheids-)werkzaamheden worden ingezet. De meest voorkomende werkzaamheden zijn toezicht houden op het gebruik van verplichte veiligheidsmiddelen, bezoekers- en leveranciersregistratie, visitatie van personeel, leveranciers en onderaannemers. Ook worden er sluitrondes uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het gehele terrein is afgesloten.

Naast de inzet van beveiligingsfunctionarissen is er binnen bouwplaatsbeveiliging natuurlijk ook een rol weggelegd voor beveiligingstechniek. Draadloze bewegingssensoren, camerasystemen en brandmelders zijn enkele voorbeelden van middelen die regelmatig gebruikt worden om bouwplaatsen optimaal te kunnen beveiligen.

De inzet van beveiliging van Prodigy Security verschilt per bouwproject. Dit hoeven niet alleen beveiligingsfunctionarissen of beveiligingscamera’s te zijn. Prodigy Security maakt bij aanvang óf gedurende het bouwproject een uitgebreide situatieanalyse, waaruit een gedegen advies voortkomt.

Prodigy Security is graag uw partner op de bouwplaats voor controle, toezicht en het beveiligen van eigendom en goederen.

Voor meer informatie over bouwplaatsbeveiliging kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen.

Afspraak

U kunt altijd vrijblijvend bellen voor een afspraak of informatie. We spreken graag al uw wensen door en laten aan u zien wat wij voor u kunnen betekenen. Bel +31 (0)88-4686900 of vul het contactformulier in, in de rubriek contact. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

error: Content is protected !!