• Login
+31(0)88-4686900
info@prodigysecurity.nl

Beveiligingscamera

Risico analyse (RI&E)

In een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) staan de risico’s voor uw veiligheid en gezondheid op uw werkplek aangegeven.

Op elke werkplek zijn er risico’s aanwezig. Is er niet te veel lawaai? Wordt u blootgesteld aan gevaarlijke straling? Zijn er specifieke risico’s voor jongeren of zwangere vrouwen? Naast de risico’s legt een werkgever in een RI&E ook vast welke maatregelen hij gaat nemen om de werksituatie zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. Deze maatregelen worden opgenomen in een plan van aanpak. Een eventuele ondernemingsraad moet hiermee instemmen.

Verplicht
Elke werkgever is verplicht een RI&E te hebben. Bedrijven met meer dan 25 werknemers zijn ook verplicht de RI&E te laten toetsen door een arbodienst of een gecertificeerde arbo-deskundige.

Voor meer informatie over Risico Inventarisatie en Evaluatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Afspraak

U kunt altijd vrijblijvend bellen voor een afspraak of informatie. We spreken graag al uw wensen door en laten aan u zien wat wij voor u kunnen betekenen. Bel +31 (0)88-4686900 of vul het contactformulier in, in de rubriek contact. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

error: Content is protected !!