• Login
+31(0)88-4686900
info@prodigysecurity.nl

verboden-toegang

Winkelsurveillance

Elke winkelier kent het probleem: winkeldiefstal en criminaliteit. Door winkelend publiek of door eigen personeel. Hoe dan ook de schade kan enorm zijn. Als winkeleigenaar wilt u graag dat uw klanten zich veilig voelen in uw winkel en/of het winkelcentrum waar uw winkel gevestigd is. Prodigy Security doet er dan ook alles aan om winkeldieven en zakkenrollers niet te laten toeslaan.

Winkelsurveillanten

We hebben een uitgebreid pakket samengesteld om diefstal van uw goederen en criminaliteit in uw winkel grondig aan te pakken. Onze winkelsurveillanten zijn gediplomeerde beveiligingsfunctionarissen met de differentiatie “winkelsurveillant”. Ook hebben zij extra trainingen gevolgd op het gebied van dienstverlening, communicatie en conflicthantering. Daarnaast worden zij opgeleid in het aanhouden van verdachten. Hierdoor worden aanhoudingen snel, vakkundig en discreet verricht.

Onze medewerkers houden uw winkel voortdurend in de gaten. Ook bezoeken ze uw winkel regelmatig en verstrekken ze informatie aan u als winkelier. U kunt deze winkelsurveillance diensten combineren met het

  • uitvoeren van open- en sluitrondes;
  • begeleiden van uw personeel bij het openen en sluiten van (winkel)panden;
  • cameratoezicht;
  • alarmopvolging die niet ten koste van de surveillancedienst gaat. Dankzij een algemeen mobielnummer is er zeer snel assistentie ter plaatse.

Zo kunnen we u een totaalconcept aanbieden.

Competenties medewerkers

De kandidaten die we aan u voorstellen bezitten het diploma ‘Algemeen Beveiligingsmedewerker’ en hebben de interne trainingen ‘Beveiligen volgens Prodigy Security’ en ‘Voorkomen winkeldiefstal’ afgerond. Extra opleidingen en wensen kunnen in overleg met elkaar besproken worden. Zonder een zorgvuldige screening zouden we niet uw vertrouwen durven vragen.

Afspraak

U kunt altijd vrijblijvend bellen voor een afspraak of informatie. We spreken graag al uw wensen door en laten aan u zien wat wij voor u kunnen betekenen. Bel +31 (0)88-4686900 of vul het contactformulier in, in de rubriek contact. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

error: Content is protected !!