• Login
+31(0)88-4686900
info@prodigysecurity.nl

Beveiligingsbedrijf Tilburg | Prodigy Security

Beveiligingsbedrijf Tilburg | We leveren de volgende diensten in Tilburg en omgeving: 

Mobiele surveillance

Prodigy Security beschikt over een afdeling mobiele surveillance. Deze is verantwoordelijk voor mobiele surveillancediensten over de volle breedte van dit specialisme. De surveillance wordt uitgevoerd in uitgaansgebieden, bij tankstations, op industriegebieden en in woonwijken. De wagen voert de naam van Prodigy Security en is herkenbaar als beveiligingsauto en draagt bij aan de preventieve veiligheid.

Surveillancedienst

Aangezien elk bedrijf uniek is, vraagt ook elke surveillanceronde om maatwerk. In overleg met de opdrachtgever zet Prodigy Security een ronde uit en worden duidelijke instructies voor de surveillancedienst opgesteld. Lees meer over mobiele surveillance.

Collectieve surveillance

Steeds vaker kiezen ondernemers, overheden en politiediensten voor de samenwerking met een particulier beveiligingsbedrijf om risicogevoelige objecten en terreinen te beveiligen. Er komt dan een vorm van collectieve beveiliging tot stand. Collectieve beveiliging bestaat uit het permanent toezicht houden op een bedrijventerrein. Door Prodigy Security in te schakelen, bereikt de opdrachtgever het gewenste beveiligingsniveau.

Prodigy Security beschikt over de personele en materiële capaciteit om mogelijke hiaten in de reguliere politiebeveiliging op te vullen. Door permanente aanwezigheid in de avonden, nachten en weekenden voorkomt Prodigy Security criminaliteit of worden de effecten van criminaliteit beheersbaar gehouden. Lees meer over collectieve surveillance.

Surveillancewerkzaamheden

Prodigy Security heeft een afdeling mobiele surveillance die alle surveillancediensten op professionele wijze uitvoert. De vaste surveillance-eenheden van Prodigy Security bestaan uit goed getraind personeel. De beveiligers voldoen aan de door de opdrachtgever gestelde voorwaarden en competentie-eisen. Omdat elk bedrijf een eigen risicoprofiel heeft, vereist elke surveillanceronde maatwerk. Daarom wordt in overleg met de opdrachtgever een ronde uitgezet. De mobiele surveillanten krijgen heldere instructies, waarin de inhoudelijke aspecten van de ronde zijn opgenomen, plus de protocollen voor te treffen maatregelen bij calamiteiten en te waarschuwen personen.

Winkelsurveillance

Elke winkelier kent het probleem: winkeldiefstal en criminaliteit. Door winkelend publiek of door eigen personeel. Hoe dan ook de schade kan enorm zijn. Als winkeleigenaar wilt u graag dat uw klanten zich veilig voelen in uw winkel en/of het winkelcentrum waar uw winkel gevestigd is. Prodigy Security doet er dan ook alles aan om winkeldieven en zakkenrollers niet te laten toeslaan.

Winkelsurveillanten

We hebben een uitgebreid pakket samengesteld om diefstal van uw goederen en criminaliteit in uw winkel grondig aan te pakken. Onze winkelsurveillanten zijn gediplomeerde beveiligingsfunctionarissen met de differentiatie “winkelsurveillant”. Ook hebben zij extra trainingen gevolgd op het gebied van dienstverlening, communicatie en conflicthantering. Daarnaast worden zij opgeleid in het aanhouden van verdachten. Hierdoor worden aanhoudingen snel, vakkundig en discreet verricht. Lees meer over winkelsurveillance.

Bouwplaats beveiliging

Prodigy Security is gespecialiseerd in het beveiligen van bouwplaatsen. Door onze ruime ervaring in het beveiligen van objecten en het onopvallend surveilleren sluit deze dienst goed aan binnen ons totaalconcept.

Doelstelling

Veel bouwplaatsen hebben niet alleen te maken met diefstallen van bouwmaterialen, maar ook met vernielingen en sabotage van de bouwprojecten. Dit levert niet alleen directe financiële en materiële schade op, maar hierdoor wordt ook indirecte schade zoals vertraging van de werkzaamheden opgelopen.

Prodigy Security biedt verschillende mogelijkheden om dergelijke zaken te voorkomen en hierdoor het bouwproject optimaal en effectief te laten verlopen. Lees meer over bouwplaatsbeveiliging.

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat!

Klik hier