• Login
+31(0)88-4686900
info@prodigysecurity.nl

Bewaking bouwplaatsen

Onze mensen

Integriteit, Alertheid, Betrokkenheid en Servicegericht zijn de 4 basis kernwaarden van Prodigy Security.

Integriteit

Een medewerker van Prodigy Security is integer. Door deze bewezen integriteit krijgen wij het vertrouwen van de klant om op hun locaties te mogen werken. Als het gaat om betrouwbaarheid en eerlijkheid, sluit Prodigy Security nooit een compromis.

Alertheid

Observeren, luisteren en beoordelen. Dat verstaan wij onder professionaliteit. Een medewerker van Prodigy Security is altijd oplettend en ziet wat anderen ontgaat. Deze alertheid is noodzakelijk om risico’s en incidenten bij klanten op te merken. En hier vervolgens adequaat op reageren om schade te beperken en de veiligheid te waarborgen. Ze herstellen zo snel mogelijke de rust en orde, voorkomen herhaling en verzorgen een uitstekende rapportage.

Betrokkenheid

Alle medewerkers van Prodigy Security zijn betrokken bij u als klant. Dit is een proces van de juiste werving, interesse en motivatie van de medewerker. Om dit te bereiken:

Servicegericht

Een medewerker van Prodigy Security verleent altijd hulp waar nodig. De visie van een medewerker van Prodigy Security is voortdurend gericht op het verhogen van veiligheid, vertrouwen en service.

Screening

Al onze medewerkers zijn vooraf het dienstverband gescreend door de afdeling bijzondere wetten van de politie. Al onze beveiligers zijn in het bezit van het diploma Beveiliger 2, en in het bezit van een geldige beveiligingspas.

Afspraak

U kunt altijd vrijblijvend bellen voor een afspraak of informatie. We spreken graag al uw wensen door en laten aan u zien wat wij voor u kunnen betekenen. Bel +31 (0)88-4686900 of vul het contactformulier in, in de rubriek contact. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

error: Content is protected !!