• Login
+31(0)88-4686900
info@prodigysecurity.nl

Inbreker

Object beveiliging

Passende beveiligingsmaatregelen hebben pas effect als zij door vertrouwde mensen en systemen worden uitgevoerd. Prodigy Security biedt de passende oplossing wat minimaal nodig is en wat maximaal mogelijk is. Met een team dat bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beveiligers, garanderen wij u de beveiliging die u van ons als beveiligingsorganisatie verwacht.

Permanente beveiliging

Ondernemers willen de continuiteit van de bedrijfsvoering te allen tijde gegarandeerd hebben. Daarom stelt men terecht hoge eisen aan veiligheid en beveiliging. Kwalificaties waaraan Prodigy Security ruimschoots voldoet. U als opdrachtgever kunt er voor kiezen om gebruik te maken van permanente of tijdelijke bewaking! Prodigy Security zorgt voor een professionele bewaking en beveiliging van objecten, voert toegangscontroles, goederen- en persoonsregistratie uit. Onze beveiligingsfuctionarissen verzorgen controle-, brand- en sluitronden in gebouwen en op bedrijfsterreinen, verlenen EHBO/reanimatie, verzorgen het intern sleutelbeheer en zetten in geval van calamiteiten de procedures in gang. We ontvangen bezoekers en bedienen de telefooncentrale.  Ook het signaleren van onveilige werksituaties, administratievewerkzaamheden op gebied van ziekte en logistieke registratie kunnen tot de werkzaamheden van de beveiligingsfunctionaris behoren. Aanvullende taken kunnen in overleg met de opdrachtgever plaats vinden. Behalve aan de wettelijke eisen die aan beveiligingsfunctionaris gesteld zijn, wordt aandacht besteed aan sociale vaardigheden en een representatieve uitstraling van de beveiligingsfunctionaris. Een zelfverzekerde, strak in het pak gestoken beveiligingsfunctionaris heeft een positieve invloed op zijn omgeving. Uw klanten, personeel en bezoekers zullen hierdoor een verhoogd veiligheidsgevoel krijgen.

Competenties medewerkers

De kandidaten die we aan u voorstellen bezitten het diploma ‘Algemeen Beveiligingsmedewerker’ en hebben de interne trainingen ‘Beveiligen volgens Prodigy Security’ en ‘Voorkomen indringing, diefstal & beschadiging van eigendommen’ succesvol afgerond. Ze zijn gedreven en bereid tot het uiterste te gaan.

Afspraak

U kunt altijd vrijblijvend bellen voor een afspraak of informatie. We spreken graag al uw wensen door en laten aan u zien wat wij voor u kunnen betekenen. Bel +31 (0)88-4686900 of vul het contactformulier in, in de rubriek contact. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.